Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuklu yatak örtüsü görmek

Rüyada boncuklu yatak örtüsü görmek

Rüyada boncuklu yatak örtüsü görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, işyerini kapatacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına alamet eder.

Rüyada boncuklu yatak örtüsü gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda kaplumbağa hızıyla ilerleme sağlanıyor olması sizi rahatsız edebilir.

Rüyada boncuklu yatak örtüsü görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, ruhunun şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada boncuklu masa örtüsü görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına tabir olunur.

Rüyada renkli yatak örtüsü görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına işarettir.

Rüyada yatak örtüsü hediye etmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına işaret eder.

Rüyada kahverengi yatak örtüsü görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine alamet eder.

Rüyada yatak örtüsü satın almak kırılan kalplerin tekrar barışacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turuncu yatak örtüsü görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yatak örtüsü görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments