Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantelli masa örtüsü görmek

Rüyada dantelli masa örtüsü görmek

Rüyada dantelli masa örtüsü görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, hak yiyeceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada dantelli masa örtüsü gördüyseniz:

  • Belli bir atak yapmak üzeresiniz.

Rüyada dantelli masa örtüsü görmek yokluğun biteceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz dantel masa örtüsü görmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına delalettir.

Rüyada dantel masa örtüsü görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada dantel örtüsü görmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada dantel örtü görmek dertlerin çözüme kavuşacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dantelli örtü görmek âlim kimselerden feyz alacağına, günahların af olacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dantelli yatak örtüsü görmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada dantel yatak örtüsü görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments