Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah masa örtüsü görmek

Rüyada siyah masa örtüsü görmek

Rüyada siyah masa örtüsü görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada siyah masa örtüsü gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren adımlarınız maddi anlamda daha güvenli bir geleceği oluşturmanıza yardım edebilir.

Rüyada siyah masa örtüsü görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada masa örtüsü sermek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, aksiliklerin başgöstereceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada işlemeli masa örtüsü görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dantel masa örtüsü görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına delalet eder.

Rüyada beyaz masa örtüsü görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada masa örtüsü ütülemek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada masa örtüsü yıkamak kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, bol muhabbette olacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına işarettir.

Rüyada çiçekli masa örtüsü görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments