Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuk yutmak

Rüyada boncuk yutmak

Rüyada boncuk yutmak kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada boncuk yutmak gördüyseniz:

  • Genelde dinamiksiniz.

Rüyada boncuk yutmak tamamen içine kapanacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına alamet eder.

Rüyada takma diş yutmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada yılan yutmak kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada küpe yutmak hayırlı adımlar atılacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın yutmak geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına işarettir.

Rüyada tuzlu su yutmak sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işaret eder.

Rüyada kağıt yutmak zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, üzüleceğine, ağlayacağına işarettir.

Rüyada kurdele yutmak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, hakkını alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments