Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurdele yutmak

Rüyada kurdele yutmak

Rüyada kurdele yutmak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet eder.

Rüyada kurdele yutmak gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak uygulamaya geçmeyi geciktirebilir.

Rüyada kurdele yutmak acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada nişan kurdelesi yutmak maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Rüyada kırmızı kurdeleli yüzük görmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kırmızı kurdeleli alyans görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada siyah kurdele görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, alanında marka bir isim olacağına rivayet eder.

Rüyada kurdele kesmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kurdele kesmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine inanılır.

Rüyada mor kurdele görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments