Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol ve berrak su görmek

Rüyada bol ve berrak su görmek

Rüyada bol ve berrak su görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, kırgınlıkların biteceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bol ve berrak su gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler uzun zamandır tanıdığınız bir kişiyle duygusal bağlar kurmanıza yardım edebilir.

Rüyada bol ve berrak su görmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada berrak suyun aktığını görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, ticaretinin gelişeceğine işarettir.

Rüyada durgun berrak su görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, kısmetinin bollaşacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına yorulur.

Rüyada temiz berrak su görmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, ekmeğinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada duru berrak su görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine alamet eder.

Rüyada berrak su ve balık görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine işarettir.

Rüyada akan berrak su görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada berrak sularda yüzmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments