Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol et görmek

Rüyada bol et görmek

Rüyada bol et görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalet eder.

Rüyada bol et gördüyseniz:

  • Sosyal gelişmelere olan ilginizin arttığı da görülüyor.

Rüyada bol et görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol et yemek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada bolca et görmek işlerine yeni işler katacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına delalettir.

Rüyada bol miktarda et görmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, insanları sakinleştireceğine inanılır.

Rüyada bol etli yemek görmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol köpük banyo yapmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bol yiyecek görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına yorulur.

Rüyada bol pantolon giymek işlerin yolundan çıkacağına, maddi olarak büyüyeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments