Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol etli yemek görmek

Rüyada bol etli yemek görmek

Rüyada bol etli yemek görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bol etli yemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada bol et yemek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, rahat yaşayacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bol etli yemek görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, alın terinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol et görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine inanılır.

Rüyada bol miktarda et görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, evine haciz geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bolca et görmek büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada bol bol yemek yemek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada bol bol meyve yemek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bol bol çikolata yemek evine bereket geleceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, verilen kararların geri çekileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments