Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol miktarda et görmek

Rüyada bol miktarda et görmek

Rüyada bol miktarda et görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, bol bol hayır duası alınacağına, moralinin yükseleceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol miktarda et gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim çalışmaları iltifatlara neden olabilir.

Rüyada bol miktarda et görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bol miktarda para almak yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada bol miktarda para görmek anne babaya müjde verileceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına inanılır.

Rüyada bol miktarda kağıt para görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bol miktarda altın görmek yüksek bir makamı olacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada bol miktarda su görmek rütbe edineceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, huzurunun eski haline döneceğine inanılır.

Rüyada çok miktarda ayakkabı görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına inanılır.

Rüyada bir miktar para görmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments