Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi koluna bilezik takmak

Rüyada kendi koluna bilezik takmak

Rüyada kendi koluna bilezik takmak tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, bir daha kopmayacağına işaret eder.

Rüyada kendi koluna bilezik takmak gördüyseniz:

  • En küçük detayı bile dikkatle ele almalısınız.

Rüyada başkasının koluna bilezik takmak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına işaret eder.

Rüyada koluma altın bilezik takmak saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada koluna altın bilezikler takmak sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine tabir olunur.

Rüyada koluna bilezik takmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak çok iyi işler gerçekleştireceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine işaret eder.

Rüyada koluna burma bilezik takmak çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada kolunda altin bilezik takmak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kalabalıktan uzak olacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın bilezik koluna takmak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments