Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paçalı don giymek

Rüyada paçalı don giymek

Rüyada paçalı don giymek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, işinin başına geçeceğine, elinin bolluk göreceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına inanılır.

Rüyada paçalı don giymek gördüyseniz:

  • Bazı meslektaşlarınıza ya da arkadaşlarınıza yapacağınız jest veya yardımlar fırsatları beraberinde getirebilir.

Rüyada paçalı don giymek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına inanılır.

Rüyada beyaz paçalı don görmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada paçalı don görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada paçalı horoz görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol paçalı pantolon görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına inanılır.

Rüyada paçalarının ıslandığını görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine delalet eder.

Rüyada paçalarının yandığını görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına inanılır.

Rüyada paçaları çamurlu görmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments