Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paçalarının ıslandığını görmek

Rüyada paçalarının ıslandığını görmek

Rüyada paçalarının ıslandığını görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, neşesinin yerine geleceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına delalettir.

Rüyada paçalarının ıslandığını gördüyseniz:

  • Evinizde konforunuzu arttıracak veya daha fazla kişinin yaşamasına olanak sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada paçalarının ıslandığını görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada paçalarının yandığını görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, en yukarılara çıkacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına tabir olunur.

Rüyada paçalı don giymek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada paçalı don görmek kime gideceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada paçaları çamurlu görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına yorulur.

Rüyada bol paçalı pantolon görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada paçalı horoz görmek daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, borçları varsa ödeyeceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz paçalı don görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments