Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paçalarının yandığını görmek

Rüyada paçalarının yandığını görmek

Rüyada paçalarının yandığını görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada paçalarının yandığını gördüyseniz:

  • Anlaşmalar ya da pazarlıklar yapabilirsiniz.

Rüyada paçalarının yandığını görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine delalet eder.

Rüyada paçalı don görmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz paçalı don görmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada paçalı don giymek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada paçaları çamurlu görmek diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına tabir olunur.

Rüyada bol paçalı pantolon görmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada paçalı horoz görmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine delalet eder.

Rüyada paçalarının ıslandığını görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments