Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paçalı don görmek

Rüyada paçalı don görmek

Rüyada paçalı don görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine rivayet eder.

Rüyada paçalı don gördüyseniz:

  • Evinizde bazı ufak tefek tamirat sorunları çıkabilir.

Rüyada paçalı don görmek ailesinden hayır göreceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına alamet eder.

Rüyada paçalı don giymek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına delalettir.

Rüyada beyaz paçalı don görmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada paçalı horoz görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada paçalarının ıslandığını görmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada paçaları çamurlu görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada paçalarının yandığını görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada bol paçalı pantolon görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments