Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz paçalı don görmek

Rüyada beyaz paçalı don görmek

Rüyada beyaz paçalı don görmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz paçalı don gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan kaçınılmaması durumunda maddi, duygusal veya fiziksel sorunlar söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz paçalı don görmek o masumların bedduasını alacağına, sorunların biteceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada paçalı don giymek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada paçalı don görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, şansının bahtının açılacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada paçalarının ıslandığını görmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına inanılır.

Rüyada bol paçalı pantolon görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada paçaları çamurlu görmek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, kişinin yüzünün güleceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada paçalı horoz görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine rivayet eder.

Rüyada paçalarının yandığını görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments