Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol miktarda para görmek

Rüyada bol miktarda para görmek

Rüyada bol miktarda para görmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine delalet eder.

Rüyada bol miktarda para gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kısarak pozisyonunuzu güçlendirebilirsiniz.

Rüyada bol miktarda para almak başka kimselere de yardım edeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine delalettir.

Rüyada bol miktarda kağıt para görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına delalet eder.

Rüyada bol miktarda para görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, mali gücünü yitireceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol miktarda su görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına inanılır.

Rüyada bol miktarda altın görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine inanılır.

Rüyada bol miktarda et görmek yeni bir eve sahip olacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüklü miktarda para bulmak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna delalet eder.

Rüyada para miktarı duymak âlim kimselerden feyz alacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments