Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para miktarı duymak

Rüyada para miktarı duymak

Rüyada para miktarı duymak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada para miktarı duymak gördüyseniz:

  • Ardından her şey eski ritmine geri dönüyor.

Rüyada para miktarı duymak umutlarının yarım kalmayacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada bir miktar para görmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada çok miktarda kağıt para görmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük miktarda para kazanmak aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada para miktarı söylemek imkânlarının azalacağına, geçiminin güçleşeceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine inanılır.

Rüyada belli miktarda para görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada paranın miktarını görmek büyük kazanç sağlanacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada para miktarı görmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments