Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol miktarda altın görmek

Rüyada bol miktarda altın görmek

Rüyada bol miktarda altın görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına yorulur.

Rüyada bol miktarda altın gördüyseniz:

  • Hayal kırıklıklarının, tartışmaların ya da kayıpların önüne geçmek için hızla yapılması gereken değişiklikler veya uyarlamalar olabilir.

Rüyada bol miktarda altın görmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalettir.

Rüyada bol miktarda et görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine delalet eder.

Rüyada bol miktarda para görmek kazancının da eksilmeyeceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine inanılır.

Rüyada bol miktarda su görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bol miktarda kağıt para görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada bol miktarda para almak geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, şansın döneceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına alamet eder.

Rüyada yüklü miktarda altın görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, sevindirici şeyler duymaya inanılır.

Rüyada çok miktarda altın görmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments