Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol miktarda kağıt para görmek

Rüyada bol miktarda kağıt para görmek

Rüyada bol miktarda kağıt para görmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada bol miktarda kağıt para gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin neler yaptığını dikkatlice izlemeli, zamanı doğru kullanmalısınız.

Rüyada bol miktarda kağıt para görmek çok zor durumlara düşeceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına, duygularının ön plana çıkacağına delalettir.

Rüyada bol miktarda para görmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, makamının sarsılmayacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine işarettir.

Rüyada bol miktarda para almak bütçesinin genişleyeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüklü miktarda kağıt para görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına işarettir.

Rüyada çok miktarda kağıt para görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada bol miktarda et görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, şanssızlık yaşanacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Rüyada bol miktarda su görmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bol miktarda altın görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, maddi varlığının çoğalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments