Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol miktarda para almak

Rüyada bol miktarda para almak

Rüyada bol miktarda para almak özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bol miktarda para almak gördüyseniz:

  • Yeni şeyleri başlatabilmek için bazı kimselerden destek görmeniz gerekiyor.

Rüyada bol miktarda kağıt para görmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bol miktarda para görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, gün sayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bol miktarda para almak işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bol miktarda altın görmek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine alamet eder.

Rüyada bol miktarda et görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bol miktarda su görmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok miktarda para görmek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada büyük miktarda para almak her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments