Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok miktarda kağıt para görmek

Rüyada çok miktarda kağıt para görmek

Rüyada çok miktarda kağıt para görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok miktarda kağıt para gördüyseniz:

  • Yanlız bunu fazla ciddiye alarak ek sorumluluklar yüklenmemelisiniz.

Rüyada çok miktarda kağıt para görmek sorunlar altında ezileceğine, rızkın genişlemesine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına delalet eder.

Rüyada bol miktarda kağıt para görmek bereketli işlere gireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüklü miktarda kağıt para görmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bi miktar para görmek hayırlı haberler alınacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada bir miktar para görmek yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada büyük miktarda para kazanmak iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına tabir olunur.

Rüyada belli miktarda para görmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, makamının sürekli yükseleceğine delalet eder.

Rüyada büyük miktarda para almak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments