Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol kıyafet giymek

Rüyada bol kıyafet giymek

Rüyada bol kıyafet giymek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, hayırlı bir eşe, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol kıyafet giymek gördüyseniz:

  • İsteklerinizi elde etmenize yarayacak planlar yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada bol kıyafet giymek onların mutlu haberlerini alacağına, gelişim içine girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada bol kıyafet görmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine işarettir.

Rüyada siyah bol elbise giymek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine delalet eder.

Rüyada bol ceket giymek onunla kardeşten daha yakın olacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına tabir olunur.

Rüyada bol giysi giymek evlenme yolunda adım atacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına delalet eder.

Rüyada bol pantolon giymek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol ayakkabı giydiğini görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, çok büyük adımlar atacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına işaret etmektedir.

Rüyada bol elbise giydiğini görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments