Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinliğin bol geldiğini görmek

Rüyada gelinliğin bol geldiğini görmek

Rüyada gelinliğin bol geldiğini görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, işlerin devam edeceğine, çok daha büyük adımların atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinliğin bol geldiğini gördüyseniz:

  • Fikir ayrılıklarının oluşturacağı çatışmaları fazla büyütmemeniz gerekiyor.

Rüyada gelinliğin bol geldiğini görmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına inanılır.

Rüyada yüzüğün bol geldiğini görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine yorulur.

Rüyada ayakkabının bol geldiğini görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına alamet eder.

Rüyada alyansın bol geldiğini görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bol gelinlik giydiğini görmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, geçiminin güçleşeceğine alamet eder.

Rüyada bol gelinlik giymek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, her isteklerinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada gelinliğin kısa geldiğini görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bol bol su içmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, sıkıntısından kurtulacağına, kendine olan güvenini yitireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments