Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol bol kaka yapmak

Rüyada bol bol kaka yapmak

Rüyada bol bol kaka yapmak üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, endişeli durumların son bulacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada bol bol kaka yapmak gördüyseniz:

  • Katılmak istediğiniz aktivite, grup, iş birliği veya organizasyonlarda işinize yarayacak veya katılıp katılmamanız konusunu etkileyecek fikir alışverişlerinde bulunabilir, arkadaşlarınızdan fikir alabilirsiniz.

Rüyada bol bol kaka yapmak bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada bol idrar yapmak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, anne ve baba duası alınacağına delalettir.

Rüyada bol bol yemek yapmak yeni yollara girileceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada bol köpüklü kahve yapmak aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol köpük banyo yapmak isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada banyoya kaka yapmak işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kiloduna kaka yapmak Allah’ın inayetini kazanacağına, bolluk içinde yaşanacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalet eder.

Rüyada kaka yapmak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments