Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol bol altın görmek

Rüyada bol bol altın görmek

Rüyada bol bol altın görmek yalnız kalmak isteyeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, zor bir işe girileceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bol bol altın gördüyseniz:

  • Nedenlerini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada bol altın görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına işarettir.

Rüyada bolca altın görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol miktarda altın görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına yorulur.

Rüyada bol bol altın görmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, ferahlığa çıkılacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bolca altın bulmak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, aşama kaydedeceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine tabir olunur.

Rüyada bolca yiyecek görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol şekerli çay görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, işlerinin zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada bol bol meyve görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments