Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bolca altın bulmak

Rüyada bolca altın bulmak

Rüyada bolca altın bulmak eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada bolca altın bulmak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların arkasından gitmeniz durumunda ilerleme şansını da bulabilirsiniz.

Rüyada bolca altın bulmak önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, güzel haberler alacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bol para bulmak sevgi dolu haberler alınacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına inanılır.

Rüyada bol bol altın görmek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine işarettir.

Rüyada bol miktarda altın görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, işlerini yoluna sokacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol altın görmek güç ve kudret sahibi olacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, adının yayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bolca altın görmek rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına rivayet eder.

Rüyada yerin altından altın bulmak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada altın yüzük ve küpe bulmak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments