Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol buğday görmek

Rüyada bol buğday görmek

Rüyada bol buğday görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada bol buğday gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran veya umutlandıran konular varsa üzerine gitmenizde fayda var.

Rüyada bol buğday görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, şansının geri döneceğine delalet eder.

Rüyada bol gelinlik giydiğini görmek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol şerbetli tatlı görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol ve berrak su görmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bol süt görmek hileye, fesada bulaşacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, şansının artacağına delalet eder.

Rüyada bol köpüklü türk kahvesi içmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bolca para görmek makamının sarsılmayacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bolca su içtiğini görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments