Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol yiyecek görmek

Rüyada bol yiyecek görmek

Rüyada bol yiyecek görmek rahat bir nefes alacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize alamet etmektedir.

Rüyada bol yiyecek gördüyseniz:

  • İş birliği yapmakda zorlanabilirsiniz.

Rüyada bol yiyecek görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine inanılır.

Rüyada bolca yiyecek görmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada birçok yiyecek görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına delalet eder.

Rüyada kuru yiyecek görmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada yiyecek deposu görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine delalettir.

Rüyada evde yiyecek görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, hayatının başarılarla dolacağına, bolluğun sürekli olacağına tabir olunur.

Rüyada poşette yiyecek görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatlı yiyecekler yemek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments