Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bolca altın görmek

Rüyada bolca altın görmek

Rüyada bolca altın görmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, mekân değiştireceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bolca altın gördüyseniz:

  • Her ne kadar uzun zamandır çok başarılı olmuş olsanız da, bazı konulara farklı yaklaşmanızı isteyen veya öneren kişiler olabilir.

Rüyada bol bol altın görmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına yorulur.

Rüyada bolca altın bulmak bol şanslı bir döneme girileceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine alamet eder.

Rüyada bol miktarda altın görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bolca altın görmek sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, çok sevinçli haberler alacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına inanılır.

Rüyada bol altın görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına delalet eder.

Rüyada bolca ekmek görmek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına işarettir.

Rüyada bol toprak görmek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bolca arı görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments