Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bokta kurt görmek

Rüyada bokta kurt görmek

Rüyada bokta kurt görmek nasibin de kısmetlerin de artacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, mutluluğunun daim olacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada bokta kurt gördüyseniz:

  • Belli konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada boğulurken kurtarıldığını görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına tabir olunur.

Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine tabir olunur.

Rüyada kurtla boğuştuğunu görmek iyi haberler alınacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına delalet eder.

Rüyada boğulmaktan kurtarılmak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada bokunda kurt görmek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, başarısının artacağına inanılır.

Rüyada bokta kurt görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğulan birini kurtarmaya çalışmak can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments