Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulmaktan kurtarılmak

Rüyada boğulmaktan kurtarılmak

Rüyada boğulmaktan kurtarılmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına tabir olunur.

Rüyada boğulmaktan kurtarılmak gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızda bazı planlar yapmanız mümkündür.

Rüyada boğulan birini kurtarmaya çalışmak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına inanılır.

Rüyada boğulanı kurtaramamak kırgınlık yaşanacağına, zor günlerin yaşanacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda boğulurken kurtarılmak anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hayattan yana keyif bulacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına delalet eder.

Rüyada boğulmaktan kurtarılmak insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, sıkıntısının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bokunda kurt görmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, güzel bir hayat süreceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine işarettir.

Rüyada bokta beyaz kıl kurdu görmek adının ve şanının yürüyeceğine, ister istemez çok üzüleceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına yorulur.

Rüyada bokta kurt görmek zorlukları aşacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine yorulur.

Rüyada kurtla boğuştuğunu görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments