Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileklik hediye etmek

Rüyada bileklik hediye etmek

Rüyada bileklik hediye etmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bileklik hediye etmek gördüyseniz:

  • Ruhsal gücünüzü toparlamak için fazla enerji harcayacağa benziyorsunuz.

Rüyada altın bileklik hediye etmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada hediye bileklik almak çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına rivayet eder.

Rüyada birinden bileklik hediye almak dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş bileklik hediye almak hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bileklik hediye etmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada bileklik hediye edildiğini görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, üzüntülerinin biteceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına alamet eder.

Rüyada bileklik çalmak birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments