Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden bileklik hediye almak

Rüyada birinden bileklik hediye almak

Rüyada birinden bileklik hediye almak husumetlerin başgöstereceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden bileklik hediye almak gördüyseniz:

  • Pratik olmanızda fayda var.

Rüyada gümüş bileklik hediye almak hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, çok büyük üzüntüler duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bileklik hediye etmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına delalettir.

Rüyada birinden bileklik hediye almak rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bileklik hediye etmek işten ve güçten el etek çekileceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bileklik hediye edildiğini görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, sonuçtan memnun kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada hediye bileklik almak çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada yeşil bileklik takmak yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada bileklik satın almak başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, kalp kırmayacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments