Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileklik hediye edildiğini görmek

Rüyada bileklik hediye edildiğini görmek

Rüyada bileklik hediye edildiğini görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, sevdiği birine hediye alacağına yorulur.

Rüyada bileklik hediye edildiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizin yolunuzu takip etmelerini beklemek veya iknaya çalışmak yerine, içinde bulundukları durumu, fikirlerini veya duygularını anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada bileklik hediye edildiğini görmek kurulu düzenin yıkılacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada birinden bileklik hediye almak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada altın bileklik hediye etmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada gümüş bileklik hediye almak hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bileklik hediye etmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine delalettir.

Rüyada hediye bileklik almak kazançlı olacağı işlere gireceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına delalettir.

Rüyada birine bileklik takmak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gümüş bileklik çalmak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments