Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya düşüp boğulmamak

Rüyada suya düşüp boğulmamak

Rüyada suya düşüp boğulmamak eve huzur dolacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada suya düşüp boğulmamak gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri öğrendikten sonra daha doğru adımlar atabilirsiniz.

Rüyada suya düşüp boğulmamak gelecekte yüzünün güleceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada suya düşüp boğulmak verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada göle düşüp boğulmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine delalet eder.

Rüyada boklu su içmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada boku suyla temizlemek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına işaret eder.

Rüyada su kanalında boğulmak sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine işarettir.

Rüyada sel suyunda boğulmak yokluk içine düşeceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına inanılır.

Rüyada lağım suyunda boğulmak sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments