Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileklik bulmak

Rüyada bileklik bulmak

Rüyada bileklik bulmak aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, sevinçli haberler geleceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada bileklik bulmak gördüyseniz:

  • Dedikoduların canınızı sıkmasına izin vermemeniz en doğru karar olacak.

Rüyada gümüş bileklik bulmak maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada altın bileklik bulmak çalışmaları kötüleyeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bileklik bulmak çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada bileklik çalmak moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bileklik takmak sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, planların boşa gideceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada bilekliğin koptuğunu görmek dara düşeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına rivayet eder.

Rüyada altın bileklik çalmak hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden bileklik hediye almak kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments