Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boka gömülmek

Rüyada boka gömülmek

Rüyada boka gömülmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, günahlarının affedileceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına yorulur.

Rüyada boka gömülmek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık bir teklifle veya bir sorunun çözümüne yarayabilecek bir bilgiyle gelebilir.

Rüyada boka gömülmek ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek bokuna gömülmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, kötü sözler duyacağına inanılır.

Rüyada evde gömü bulmak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına işarettir.

Rüyada ölmek ve gömülmek çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara gömülmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada mezara canlı gömülmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yere gömülmek maddi varlığının çoğalacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yarıya kadar gömülmek rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments