Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek bokuna gömülmek

Rüyada inek bokuna gömülmek

Rüyada inek bokuna gömülmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, güzel günler yaşayacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, adaletin geleceğine, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada inek bokuna gömülmek gördüyseniz:

  • İlişkinizin kalıcılığını sağlayabilmek için düşünsel boyutta da ortak noktalar geliştirmeye çalışmalısınız.

Rüyada inek bokuna gömülmek zafer ve bol kazanç getireceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada boka gömülmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada inek boku yemek hem dua alacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına tabir olunur.

Rüyada inek bokuna basmak kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına işarettir.

Rüyada inek bokuna düşmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada inek boku temizlemek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, çocuk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ineğin bokunu görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğulan inek görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments