Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmek ve gömülmek

Rüyada ölmek ve gömülmek

Rüyada ölmek ve gömülmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine inanılır.

Rüyada ölmek ve gömülmek gördüyseniz:

  • Farklı prensipleri, ölçüleri veya yaşam tarzı olan bir kişiyle ilişkinizi sorgulamanız duygusal sorunlara neden olabilir.

Rüyada ölmek gömülmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına delalettir.

Rüyada öldüğünü ve gömüldüğünü görmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin öldüğünü ve gömüldüğünü görmek yeni bir eve taşınılacağına, konuşmaz olacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmek ve gömülmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine alamet eder.

Rüyada ölmek mezara gömülmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada ölüp gömülmemek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına tabir olunur.

Rüyada betona gömülmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada birinin canlı canlı gömüldüğünü görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, başarıya giden yolların açık olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments