Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere gömülmek

Rüyada yere gömülmek

Rüyada yere gömülmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yere gömülmek gördüyseniz:

  • Bazı yakın ya da arkadaşlarınız mevcut hataları ya da belli karar veya yargılarındaki yanlışları kabul etmekten kaçınıyor olabilirler.

Rüyada yere gömülmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, güçlendikçe güçleneceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gömü yeri bulmak yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, kısa süre içinde engelleneceğine delalettir.

Rüyada gömü yeri görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına yorulur.

Rüyada altın gömü çıkarmak maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya alamet etmektedir.

Rüyada evde gömü bulmak helal rızıklara kavuşulacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada canlı bebeğin gömüldüğünü görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, rızkının genişleyeceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada ölünün gömüldüğünü görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına yorulur.

Rüyada canlı canlı gömülmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, zor günler geçirileceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments