Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarıya kadar gömülmek

Rüyada yarıya kadar gömülmek

Rüyada yarıya kadar gömülmek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, sıkıntıların artacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yarıya kadar gömülmek gördüyseniz:

  • Güç göstermek yerine, tartışma ortamlarında zarafetinizi kullanarak kazanan taraf olabilirsiniz.

Rüyada yarıya kadar gömülmek kederden ve stresten kurtulacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yarıya kadar toprağa gömülmek istediği herşeye kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzına kadar dolu kuyu görmek ün ve itibar sahibi olacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dize kadar denize girmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada beline kadar çamura batmak evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek alamet eder.

Rüyada parmak kadar bebek görmek huzurun kaçacağına, hedeflere ulaşamayacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulutlara kadar yükselmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına, evine haciz geleceğine delalettir.

Rüyada dize kadar çamura batmak yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, aniden evlilik kararı alacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments