Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde gömü bulmak

Rüyada evde gömü bulmak

Rüyada evde gömü bulmak yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına inanılır.

Rüyada evde gömü bulmak gördüyseniz:

  • Bir anlaşma ya da bir ilişki ileride maddi durumunuzda değişiklik yapmanız anlamına gelebilir.

Rüyada evde gömü bulmak parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, büyük kazanç sağlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada gömü bulmak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın gömüsü bulmak büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gömü para bulmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, çektiği yokluğun unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gömü altın bulmak hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, haksızlık ve nankörlük göreceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarda gömü bulmak ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına tabir olunur.

Rüyada evinde gömü bulmak aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada gömü yeri bulmak sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments