Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böğürtlen suyu görmek

Rüyada böğürtlen suyu görmek

Rüyada böğürtlen suyu görmek başına türlü belalar geleceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, onları rahat ettireceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böğürtlen suyu gördüyseniz:

  • İşleri halletme biçiminizde değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada böğürtlen suyu görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada böğürtlenli pasta görmek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, verimin her geçen gün artacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına tabir olunur.

Rüyada böğürtlen yediğini görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor böğürtlen görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil böğürtlen görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada böğürtlen yemek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada böğürtlen ve kiraz görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada böğürtlen ağacı görmek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments