Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böğürtlen yediğini görmek

Rüyada böğürtlen yediğini görmek

Rüyada böğürtlen yediğini görmek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, bilgi ile donanacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına inanılır.

Rüyada böğürtlen yediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda açık davranmamanız veya sır saklamanız problemlere neden olabilir.

Rüyada böğürtlen yedirmek sıkıntılarının daha da artacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına delalettir.

Rüyada böğürtlen yediğini görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada olgunlaşmamış böğürtlen yemek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına işarettir.

Rüyada böğürtlen bahçesi görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada böğürtlen yemek ve toplamak içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada kırmızı böğürtlen görmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, kötü olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabani böğürtlen görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah böğürtlen görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments