Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil böğürtlen görmek

Rüyada yeşil böğürtlen görmek

Rüyada yeşil böğürtlen görmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada yeşil böğürtlen gördüyseniz:

  • Değişiklik kapıda veya yaşanmış olan değişikliği güleryüzle kabullenmekte fayda var.

Rüyada yeşil böğürtlen görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabani böğürtlen görmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine delalet eder.

Rüyada böğürtlen yemek görmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, istihdam edeceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah böğürtlen görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, düze çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada böğürtlenli pasta görmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, sorunların sürekli artacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada böğürtlen satın almak işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, çok mutlu günler geçireceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada böğürtlen toplamak ve yemek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına alamet eder.

Rüyada böğürtlen yediğini görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments