Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böğürtlen ve kiraz görmek

Rüyada böğürtlen ve kiraz görmek

Rüyada böğürtlen ve kiraz görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, sorunların günden güne artacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına yorulmaktadır.

Rüyada böğürtlen ve kiraz gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakalıklara veya agresif kişilere karşı gerekli tedbirleri alın.

Rüyada böğürtlen ve kiraz görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, rızıksız kalacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada böğürtlen bahçesi görmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada böğürtlenli pasta yemek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada böğürtlen tarlası görmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada böğürtlenli dondurma yemek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah böğürtlen görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, her zaman neşeli olacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına delalettir.

Rüyada ağaçtan böğürtlen yemek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada böğürtlen yediğini görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments