Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böğürtlen ağacı görmek

Rüyada böğürtlen ağacı görmek

Rüyada böğürtlen ağacı görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, işlerinin açılacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına delalettir.

Rüyada böğürtlen ağacı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler var.

Rüyada ağaçtan böğürtlen yemek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada böğürtlen ağacı görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada böğürtlen suyu görmek bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böğürtlen yemek ve toplamak kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böğürtlen reçeli görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, gururlandıracak işler yapacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada böğürtlenli pasta görmek güzel günler için çalışılacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalında böğürtlen görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böğürtlen yemek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments