Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor böğürtlen görmek

Rüyada mor böğürtlen görmek

Rüyada mor böğürtlen görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada mor böğürtlen gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir açıklamadan veya pozisyonunuzu almadan önce olayları her açıdan ele almanızda fayda var.

Rüyada mor böğürtlen görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada böğürtlen yemek ve toplamak çok büyük özgüven kazanacağına, çok daha iyi günler göreceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine yorulur.

Rüyada böğürtlen suyu görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada olgunlaşmamış böğürtlen yemek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah böğürtlen görmek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına yorulur.

Rüyada olgunlaşmamış böğürtlen görmek borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine inanılır.

Rüyada böğürtlen ağacı görmek moralinin yerine geleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine yorulur.

Rüyada kırmızı böğürtlen yemek şanssızlığının ortadan kalkacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, kötülerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments