Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böğürtlen yemek

Rüyada böğürtlen yemek

Rüyada böğürtlen yemek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına delalet etmektedir.

Rüyada böğürtlen yemek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin sağlığı açısından daha kararlı tutumlara girmenizde fayda var.

Rüyada dalından böğürtlen yemek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böğürtlen yemek ve toplamak zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada böğürtlenli pasta yemek kazancının ve rızkının düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine inanılır.

Rüyada ağaçtan böğürtlen yemek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına yorulur.

Rüyada böğürtlen toplamak ve yemek güllük gülistanlık olacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına yorulur.

Rüyada böğürtlen yemek görmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına delalet eder.

Rüyada böğürtlenli dondurma yemek iyi konumlara geleceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı böğürtlen yemek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, makamının artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments