Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulurken kurtulduğunu görmek

Rüyada boğulurken kurtulduğunu görmek

Rüyada boğulurken kurtulduğunu görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğulurken kurtulduğunu gördüyseniz:

  • Aile içindeki birtakım sorunları çözemiyor oluşunuz, çok eskilere kadar uzanan sorgulamaları getirebilir.

Rüyada suda boğulurken kurtulmak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, her zaman neşeli olacağına delalettir.

Rüyada boğulmaktan kurtulduğunu görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kariyer edineceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda boğulurken kurtulmak ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizden boğulmadan kurtulmak yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına işaret eder.

Rüyada havuzda boğulmaktan kurtulmak bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sağlığının geri geleceğine tabir olunur.

Rüyada denizde boğulmaktan kurtulmak verilen sözlerin tutulacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, kötü günlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sudan boğulmaktan kurtulmak büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments